top of page

"Als amateur-triatleet was Andreas in België mijn sportdokter. Ik heb me altijd zeer goed gevoeld bij zijn 'down to earth’ aanpak. Vertrekkend vanuit een grondige diagnose ging hij altijd met mij in overleg over hoe we een blessure gingen aanpakken. Zijn expertise en aanpak als dokter is cruciaal geweest voor het feit dat ik nu op 52-jarige leeftijd nog steeds dagelijks sport.”

Christophe Scheire

"Dr. Goddeeris was jarenlang m'n huisarts in België en ik vond het jammer hem te zien vertrekken naar Ibiza. Andreas is geen klassieke arts die snel een pilletje voorschrijft, maar hij bekijkt het lichaam op een holistische manier. ik had enkele chronische tekorten en een onbalans in mijn lichaam. Door orthomoleculaire consultaties en de juiste voedingssupplementen werd dit hersteld. Andreas neemt echt de tijd voor een consult en kan in eenvoudige bewoordingen medische vragen toelichten. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen." 

Annick Cuvelier

"Ik was al jaren op zoek naar een dokter die mij op een holistische manier zou benaderen en ik vond dat bij dr. Goddeeris. De afgelopen jaren hebben we samen gezocht naar oorzaken en oplossingen voor een diversiteit aan klachten waarmee ik zat. Zonder loze beloftes maar met realiteitszin kreeg ik terug greep op mijn eigen gezondheid. Ondertussen ken ik mezelf een stuk beter, kan ik bijsturen waar nodig en beter voor mezelf zorgen. Dat is denk ik het mooiste cadeau dat ik van hem kreeg."

Marleen Easton

"Zowel mijn dochter als ikzelf hebben reeds enorme vooruitgang gemaakt in onze gezondheid dankzij de kennis en begeleiding van Dr Goddeeris. Daar waar we vroeger puur symptomatisch werden behandeld met beperkt effect op korte termijn, merken we nu een langdurige beterschap door zijn aanpak van de kern van onze ongemakken."

Anouk Callens

"Ik heb Andreas benaderd om mij te helpen herstellen van een burn-out. De holistische en persoonlijke benadering van Andreas, die traditionele geneeskunde combineert met orthomoleculaire inzichten, is de perfecte behandeling gebleken om me weer op de been te krijgen."

Geert Brisart

bottom of page