top of page

Sportgeneeskunde richt zich op het bevorderen, waarborgen en herstellen van de gezondheid van mensen die (willen gaan) sporten en/of bewegen. Dit is van toepassing voor mensen van alle leeftijden, zowel beginners als frequente sporters. 

Sporten is gezond! Toch kan een lichamelijk letsel soms het sporten in de weg staan. Indien dit blijft aanhouden is het verstandig om dit probleem verder te laten onderzoeken alvorens de schade zo ernstig wordt dat het herstelproces in het gedrang komt. 

Na het horen van jouw verhaal en behoefte, maak ik een analyse en ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Samen met jou bekijk ik wat de best mogelijke behandelingsopties zijn en volg ik de evolutie op. 

Dit kan zowel op afspraak in de praktijk in Santa Eulalia als tijdens een huisbezoek. 

Naast het behandelen en voorkomen van sportletsels, kan je bij mij ook terecht voor een screening van jouw algemeen conditieniveau. Dit kan door het uitvoeren van een inspanningtest. Door deze test kunnen trainingszones bepaald worden waardoor je je training kan optimaliseren. Een grote meerwaarde voor zowel beginnende als voor gevorderde sporters!

Dit is mogelijk op loopband of op eigen fiets (koersfiets of mountainbike) in de praktijk in Santa Eulalia. 

Na de test krijg je een uitgebreid rapport met alle resultaten. Ik kan je dit rapport mailen en indien gewenst met jou bespreken in een volgende consultatie. Tijdens deze opvolgconsultatie geef ik een duidelijke uitleg over hoe ons lichaam met energie omgaat en hoe de resultaten van de test voor jou een meerwaarde zijn in je verdere planning. 

Prijs inspanningstest: 240 euro.

Prijs inspanningstest inclusief opvolgconsultatie: 300 euro. 

SPORT_team.jpg
bottom of page