top of page
Dokter Andreas Goddeeris
Huisarts - Sportarts - Orthomoleculair arts 
6b41c08c-0eae-48e6-af58-c712a378a9ce.jpg

Ik studeerde in 2006 af als huisarts in België. Aanvullend volgde ik de opleidingen acute geneeskunde en sportgeneeskunde. Ik werkte 10 jaar voltijds op een spoedgevallendienst. Hierna volgde ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Nadien combineerde ik gedurende 5 jaar het werk op de spoedgevallendienst met mijn activiteit in een multidisciplinaire groepspraktijk als sportarts en orthomoleculair arts.

Sinds 2022 werk ik als arts op Ibiza. Naast de reguliere huisartsgeneeskunde kan je bij mij terecht voor bloedafname, sportspecifieke klachten, ozon therapie, infiltraties (neuraaltherapie, hyaluronzuur) en een orthomoleculaire benadering van uw klachten.  Dit zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ik heb eveneens een basiskennis van het Spaans en Duits. 

Naast mijn passie voor de geneeskunde en vooral voor 'de gezondheid', ben ik zelf ook vaak te vinden op mijn fiets of in mijn loopschoenen. Ik ben een trotse papa van de 2 mooiste dochters & samen met de liefste vrouw (zegt ze zelf ;-)). 

Ooit las ik dit: 'Als je nu geen tijd maakt om gezond te leven, dan moet je later tijd maken om ziek te zijn.' En daar sluit ik me volledig bij aan. Voor mij is vooral een algemene gezonde levensstijl belangrijk: beter bewust preventief met je levensstijl bezig zijn en zo ziekte voorkomen dan nadien klachten te moeten oplossen. 

bottom of page